Under navnet Connect, har Public-i lanceret en ny webcasting pakke, der foruden bedre video kvalitet og design giver brugerne mulighed for at dele videoen eller sekvenser af videoen med andre. Desuden kan man indlejre afspilleren på hjemmesider, blogs eller sociale netværkssider.

Connect Player

I den kontekstrige afspiller er der en række nye funktioner, der giver brugeren endnu bedre sammenhæng og forståelse. Kommunen kan fx benytte sig af geotagging og tilføje billeder til politikerprofilerne.

Endvidere er den interaktive sektion udvidet. Operatøren kan modtage mails direkte og sende dem videre til politikerne ved fx borgermøder.

Se eksempel på funktioner: http://j.mp/dfVSf9. Se eksempler på det nye design: http://j.mp/9etssg . Bemærk, at størrelsen på videobilledet kan justeres ved pilen lige til højre for billedet.

Afspilleren kan indlejres på ethvert site med dagsordenpunkter og talernavn vist.

Browsere med Flash eller Silverlight plugins gør det desuden muligt (via pilene til venstre på skærmen) at vise dagsorden- og indekspunkter på skærmen, også hvis man ser videoen i fuld skærm.

Ikonet Share nederst i højre side gør det muligt at dele videoen eller sekvenser af videoen med andre.

Prøv funktionerne her: http://j.mp/9LCIAo (eksempel findes nederst på siden)

Nuværende brugere vil automatisk få opgraderet deres webcasting pakke med de nye funktioner.

Læs mere om Connect under beskrivelsen af vore produkter eller om Connect playeren her.

For flere oplysninger om den nye Connect webcasting platform, kontakt Louise Riley på telefon 51 90 72 31 eller mail: lbr@in-jet.dk.