Film og video er effektive medier i kommunikation med borgerne, for eksempel for at engagere borgerne i en ny lokalplan. Video og PowerPoints kan også med fordel bruges i vejledninger til borgerne f.eks. i hvordan man laver ansøgninger til kommunen.

Men præsentationer, som er personaliseret til de enkelte borgeres behov, er meget arbejdskrævende og ligger normalt uden for kommunens kerneområde.

In-JeT tilbyder nu en integreret redigerings- og afviklingsplatform i skyen for opbygning af interaktive video præsentationer. Med XpressU platformen kan kommunens kommunikationsafdeling selv sammensætte præsentationer med video, PowerPoints, og billeder. Præsentationen kan også indeholde spørgsmål til seeren, som kan afdække graden af forståelse og indsigt eller starte en ny dialog med seeren.

Den interaktive præsentation opbygges gennem et simpelt drag-and-drop interface og kan umiddelbart publiceres efter færdiggørelse. Præsentationen distribueres via et link, eller ved indlejring i kommunens egen hjemmeside.

Kort fortalt – XpressU tillader kommunen at:

  • kommunikere hurtigere, lettere og bedre med borgerne;
  • målrette kommunikationen til de forskellige grupper;
  • forenkle integrationen og distribution af mange medier i en samlet præsentation;
  • opbygge, redigere og distribuere informationsmateriale på en let og hurtig måde;
  • kommunikere bedre med færre ressourcer;
  • opbygge e-learningforløb med ganske få ressourcer.

Læs mere om vores produkt og se en præsentationsvideo her. Eller kontakt os for et afklarende besøg og en demo. Vi kan kontaktes her.