Hvad er god digital forvaltning? Hvordan får vi flere borgere til at bruge digitale løsninger, og hvilke udfordringer står vi over for i fremtiden? Det er nogle af de spørgsmål, som deltagerne vil drøfte, når den ottende EISCO konference afholdes 20.-22. maj i Bilbao, Spanien.

EISCO (European Information Society Conference) er en stor europæisk begivenhed, der samler politikere og eksperter fra kommunale og regionale myndigheder i Europa for at diskutere digitale løsninger og strategier, udveksle erfaringer og evaluere resultater.

Der er især fokus på resultaterne af projektet Digital Local Agenda (DLA), som blev sat i værk i 2005, og som er en plan for, hvordan lokale og regionale myndigheder kan udvikle informationssamfundet, så det er tilgængeligt og interessant for flere.

KL (Kommunernes Landsforening) deltager på konferencen med et oplæg om det kommunale e2012-projekt om digital borgerkommunikation.

Konferencen er arrangeret af EUDEL (Association of Basque Municipalities) og netværket ELANET med støtte fra CEMR (Council of European Municipalities and Regions).

Du kan læse mere om EISCO, se programmet og melde dig til på hjemmesiden for EISCO-2010

Læs mere om DLA her