Som led i kommunalvalgkampen sendte Odder Kommune tirsdag den 22. november tre valgmøder på kommunens tv-kanal på nettet – Odder NetTV. Flere hundrede borgere har efterfølgende set valgmøderne.

De tre valgmøder blev fulgt live af hhv. 81, 57 og 48 seere, og efterfølgende har flere hundrede borgere været inde og se møderne i Odder NetTV’s arkiv. En opgørelse mandag den 4. november viser hhv. 361, 273 og 304 seere, hvilket gør møderne til de hidtil bedst besøgte valgmøder i Odder Kommune, i denne valgkamp.

Det var lidt af et eksperiment med disse valgmøder på nettet. De varer knapt 30 minutter hver, hvilket betyder en taletid på under tre minutter pr. kandidat, men både politikere og seere har taget godt imod formen, siger Odder Kommunes informationschef Roald Kramer i en pressemeddelelse.

Ifølge Roald Kramer har mødeformen givet politikerne en ny måde at præsentere sig på.

For kandidaterne har det været en anden måde at præsentere sig på, og for vælgerne har det været en mulighed for at få et indtryk af kandidaternes synspunkter og måske ikke mindst få sat ansigter på de enkelte kandidater, tilføjer Roald Kramer.

Se valgmøderne på OdderNetTV